Η ιστορία μας δείχνει ότι το μέλλον γίνεται από εκείνους που παραμένουν ένα βήμα μπροστά και προσαρμόζονται στις προκλήσεις που παρουσιάζονται. Αντλώντας εμπειρίες από τον κόσμο της ενέργειας, η PETROLMAK S.A έχει σχηματίσει μια ειδική, διαφοροποιημένη και ενθουσιώδη ομάδα, έτοιμη να ανταποκριθεί στην δέσμευση της, για προώθηση εγγυημένων τεχνολογικά πρωτοπόρων προϊόντων στην Ελληνική Αγορά.

 

Η εταιρεία PETROLMAK S.A με έδρα την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου , ιδρύθηκε το 2011 έχοντας ως ένα από τα κύρια αντικείμενα την εισαγωγή, προώθηση, και εμπορία, των παγκόσμιας φήμης Λιπαντικών Repsol.

Η PETROLMAK S.A είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας για την Ελλάδα των Λιπαντικών Repsol , της μεγαλύτερης εταιρείας ενέργειας στην Ιβηρική χερσόνησο και μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως, με έντονη παρουσία στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αξεπέραστες επιτυχίες (Moto GP, WRC, Touring).

Σκοπός της εταιρείας είναι η διάθεση πρωτοποριακών και υψηλής ποιότητας προϊόντων για κάθε εφαρμογή λίπανσης (Μοτοσικλέτα, Αυτοκίνητο, Επαγγελματικά οχήματα, Βιομηχανία, Ναυτιλία), καθώς επίσης η δυνατότητα να παρέχουμε εξειδικευμένες προτάσεις σε θέματα λίπανσης καλύπτοντας όλο το φάσμα των εφαρμογών.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας λειτουργεί ειδικός αποθηκευτικός χώρος , 2000m2, που πληροί τους κανόνες αποθήκευσης και ασφάλειας των προϊόντων, ενώ ο ιδιωτικός στόλος οχημάτων ο οποίος διαθέτουμε μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς καθυστερήσεις.